logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Hogyan lehetek fogyasztó

Gázbevezetés és szolgáltatás bővítése

 

Hálózati kapacitás igény bejelentése

Amennyiben Ön be szeretne lépni a gázszolgáltatásba vagy meglévő gázfogyasztását szeretné bővíteni kérjük, szíveskedjék kitölteni az alábbi űrlapot:

Földgázenergia igénylése

Az ügyintézés menete
Az igénybejelentés regisztrálásától számított 8 napon belül "Ajánlat"-ot és elosztói csatlakozási szerződés tervezetet küldünk az igénylő részére, amelyek tartalmazzák a hálózatra csatlakozás, illetve fogyasztásbővítés műszaki és pénzügyi feltételeit.

Az "Ajánlat"-ot a felhasználó a hálózati csatlakozási szerződés aláírásával és az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. részére történő visszajuttatásával fogadja el.
A felhasználói igény kielégítésének módjait és részletes szabályait a társaságunk Üzletszabályzata (letölthető a Dokumentumtárból) tartalmazza.

Felhívjuk a Tisztelt Gázigénylők figyelmét, hogy új felhasználási helyre vonatkozó csatlakozási igénybejelentés elbírálásának feltétele az igénybejelentés mellékleteként benyújtandó 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap. A honlapunkon történő igénybejelentés esetén a tulajdoni lap szkennelt példányát kérjük a foldgazelosztas@mvmfogazhalozat.hu e-mail címre is eljuttatni, az üzenet tárgyában megjelölve az ingatlan helyrajzi számát.

Amennyiben meglévő felhasználási hely vásárolt kapacitás bővítése iránti igényt nyújtanak be, akkor a felhasználási helyen nyilvántartott felhasználó és az ingatlan tulajdonos közötti szerződés alapján a felhasználó igénybejelentése is elbírálásra kerül. Ez esetben a honlapunkon történő igénybejelentéshez tartozó tulajdoni lapot vagy szerződést kérjük a foldgazelosztas@mvmfogazhalozat.hu e-mail címre is eljuttatni, az üzenet tárgyában megjelölve az ingatlan helyrajzi számát.


A gázigény bejelentéssel kapcsolatos kérdéseivel az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésére:

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06 1 474-9911
Hívható: hétfő, kedd, szerda, péntek: 08:00 – 15:00, csütörtök: 8:00 – 20:00 

E-mail: foldgazelosztas@mvmfogazhalozat.hu

Ügyfélfogadás az ügyfélszolgálaton: H, K, Cs, P 8.00-14.00, Szerda: 8.00-20.00

Központi Ügyfélszolgálati Iroda
Hálózati értékesítési osztály
1081 Budapest, Fiumei út 9-11.

Dél-pesti Ügyfélszolgálati Iroda
1103 Budapest, Kőér u. 1-3.
(Laurus irodaház)

Észak-budai Ügyfélszolgálati Iroda
1027 Budapest, Tölgyfa u. 28.

Kelet-pesti Ügyfélszolgálati Iroda
1149 Budapest, Pillangó park 7.

Észak-pesti Ügyfélszolgálati Iroda
1139 Budapest, Béke tér 9.

Dél-budai ügyfélszolgálati iroda
1117 Budapest, Fehérvári út 17.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X