Hibabejelentés
Hibabejelentés
Sticky top

Új- és többletigény kiszolgálásának folyamata

Építkezik vagy megvásárolt ingatlanján elektromos közművesítésre lenne szükség? Az elmúlt időszakban több elektromos készüléket is vásárolt és szeretné megnövelni ingatlana elektromos teljesítményét? Az MVM Démász Áramhálózati Kft. új és többlet villamos energia igényeit a szükséges műszaki beavatkozások függvényében az alábbi ügymenetek szerint elégíti ki.

A többlet teljesítményért és a hálózat építéséért fizetendő költségeket a 10/2016 (XI.14.) MEKH rendelet és a H_441/2021 MEKH határozat szabályozzák.

1.ÚJ IGÉNY VAGY FÁZISBŐVÍTÉS

Új igény (azaz jelenleg nincs villamosenergia ellátás a felhasználási helyen), vagy fázisbővítés (1 fázisról 3 fázisra áttérés) esetén az alábbi linken elérhető partnerlistán lévő vállalkozások valamelyikével szívesked-jen felvenni a kapcsolatot.
PARTNERLISTA

A partnerszerelő által végezhető beavatkozások folyamata:
PARTNERSZERELŐS FOLYAMAT  

Az alábbi tájékoztató lépésről lépésre vezeti végig a folyamaton, tartalmaz minden szükséges dokumentumot és információt: CSATLAKOZÁSI IGÉNY ÚJ FELHASZNÁLÁSI HELYEN HÁLÓZATÉPÍTÉS NÉLKÜL – tájékoztató lépésről lépésre


2. MEGLÉVŐ FOGYASZTÁSI HELYEN TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS

Amennyiben a meglévő felhasználási helyén többlet villamos energiát igényel belterületen 3x50A-ig; külterületen 3x32A-ig, az erre vonatkozó ügymenetünk leírását az alábbi linken érheti el:
MEGLÉVŐ FOGYASZTÁSI HELYEN TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS, KISMESZAKÍTÓCSERE FOLYAMATA

Az alábbi tájékoztató lépésről lépésre vezeti végig a folyamaton, tartalmaz minden szükséges dokumentumot és információt: TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS MEGLÉVŐ FELHASZNÁLÁSI HELYEN – tájékoztató lépésről lépésre 


3. HÁLÓZATÉPÍTÉS

Amennyiben teljesítményigénye meghaladja a belterületen 3x50 A-t; vagy külterületen a 3x32 A-t, VAGY az érintett ingatlan közelében nincs közcélú hálózat, a kiszolgálás folyamata az alábbi linken található:
HÁLÓZATÉPÍTÉS FOLYAMATA

Az alábbi tájékoztató lépésről lépésre vezeti végig a folyamaton, tartalmaz minden szükséges dokumentumot és információt: CSATLAKOZÁSI IGÉNY ÚJ FELHASZNÁLÁSI HELYEN HÁLÓZATÉPÍTÉSSEL –  tájékoztató lépésről lépésre 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X