Hibabejelentés
Hibabejelentés
Sticky top

Tanácsadás

Tanácsadás rovatunk hasznos ötletekkel és alkalmazásokkal kívánja segíteni az Ön életét, legyen szó megtakarításokról, fizetési módokról vagy akár a költözésről.

Költözés előtt mindenképpen érdemes ellátogatnia ide, hiszen költözési segédleteink segítenek Önnek a költözés szerteágazó teendőit összehangolni, így stressz nélkül kezdheti élvezni új otthona kényelmét.

Néhány megfelelő intézkedéssel, odafigyeléssel könnyen elkerülülhetjük a villamos energia által okozott háztartási baleseteket.

Az alábbi linken tekinthetik meg a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szabálytalan vételezésről szóló tájékoztatóját.

A "Regisztrált kivitelezők" nem feltétlen kell, hogy Társaságunkkal szerződéses viszonyban álljanak. Ők országos jogosítvánnyal rendelkeznek a csatlakozási pont, azaz a tulajdoni határ utáni munkák végzésére.

Tegyen Ön is azért, hogy otthonában az áramszolgáltatás folyamatosan legyen, itt olvashat a gallyazásról bővebben

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X