Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Zárva lesznek az MVM ügyfélszolgálati irodái

Budapest, 2021.03.05. – A MVM Next személyes ügyfélszolgálati irodái visszavonásig zárva tartanak a Kormány védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló rendeletével összhangban ügyfelei és kollégái egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. arra kéri ügyfeleit, hogy ezen időszakban válasszák a továbbra is teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos ügyfélszolgálatot, vagy juttassák el megkeresésüket írásban a Társaság e-mail- és postacímére.
Az MVM Next honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. Azon ügyfelek, akik a kényelmes, környezetbarát elektronikus számla mellett döntenek, 1000 forint jóváírást kapnak. 
Az MVM Csoport 2021. április 7-ig önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal az egyetemes szolgáltatásban vételező lakossági ügyfélkörben az otthoni munkavégzés és tanulás megkönnyítése érdekében. A villamosenergia- és földgázhálózat biztonságos üzemeltetéséhez szükséges munkákat a társaságok a megfelelő védelmi intézkedések betartásával továbbra is ellátják.

Online elérhetőségeink:
Földgáz Online Ügyfélszolgálat 
Áram Online Ügyfélszolgálat 

Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:
Az MVM Next Áramapp elérhetőségei: 
App Store 
Google Play
Huawei AppGallery


Az MVM Next Földgázapp elérhetőségei:
App Store
Google Play
Huawei AppGallery

Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:
+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:
ugyfelszolgalat@mvm.hu
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700  

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X