Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM Démász beruházása két szentesi cég fejlesztési igényeit szolgálja ki

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. közel 7 km hosszú középfeszültségű földkábelt létesített és komoly alállomási fejlesztést hajtott végre Szentesen. Az MVM Csoport elosztótársaságának hálózatfejlesztése két jelentős vállalkozás megnövekedett energiaigényét szolgálja ki a városban.

Az MVM Démász múlt év végén lezárult hálózatfejlesztése lehetővé teszi az ország egyik legmeghatározóbb baromfifeldolgozó gyárának beruházásához kapcsolódó többlet villamosenergia-igény kielégítését, valamint hozzájárul egy helyi hűtőházi szolgáltató cég fejlesztéséhez is. Az ügyfelek ellátása céljából végzett beruházás keretében az MVM Démász nagyobb teljesítményű transzformátort épített be a várost ellátó alállomásba, valamint közel 7 km hosszban létesített középfeszültségű földkábelt. Az élelmiszeripari vállalat érintett telephelyének ellátása érdekében a középfeszültségű földkábeles hálózat mellett új középfeszültségű kapcsolóállomás is létesült. A hűtőházi szolgáltató vállalkozást a korábbi középfeszültségű légvezetékes hálózat helyett immár földkábel és egy új kapcsolóberendezés látja el a működéséhez szükséges villamos energiával. Az üzembiztos villamosenergia-ellátás érdekében az új hálózat tartalék irány kiépítésével valósult meg, valamint egyedi, növelt keresztmetszetű kábelt fektettek a társaság szakemberei, amely későbbi fejlesztési igények kiszolgálását is lehetővé fogja tenni.   

Az MVM Csoport villamosenergia-elosztó társaságainak kiemelt feladata, hogy közel másfél millió ügyfelüknek garantálják a biztonságos műszaki hátteret a villamosenergia-szolgáltatás igénybevételéhez. 
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X