Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

A magyar piacon elsőként biztosít E-autó tartós bérletet a lakosságnak az MVM Csoport

MVM GO néven mutatkozott be az MVM Csoport és a Mercarius Flottakezelő e-autó tartós bérlet konstrukciója, amely a vállalati lízingek esetében megszokott komplex szolgáltatási csomagot és kényelmet nyújtja a lakossági ügyfeleknek. Az ingyenes vezetéstechnikai tréninget is magába foglaló, akár 72 hónapos futamidőre is igénybe vehető MVM GO-t a zsámbéki Drivingcamp-ben mutatta be a két vállalat.

Dr. Tomaj Balázs, az MVM Csoport kereskedelmi és ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese az új szolgáltatás bevezetése kapcsán elmondta: „Az MVM Csoport piacvezető szerepet tölt be a hazai elektromobilitásban és elkötelezett a fenntartható mobilitás további fejlesztése iránt. Ennek keretében folyamatosan fejlesztjük töltési szolgáltatásainkat, a MÁV-Volánbusszal közösen részt veszünk a tömegközlekedés elektrifikációjában, valamint a rövidtávú, elsődlegesen városi közlekedési igények kiszolgálása érdekében aktív szerepet vállalunk a mikromobilitási eszközök piacán. Az eddig megtett lépéseink mellett folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, ahol a cégcsoport bővíteni tudja szolgáltatásait, ezért indítottuk útjára az MVM GO-t, amely mindenképpen úttörő kezdeményezésnek számít a hazai piacon, hiszen nincsen jelen hasonló, lakosság fókusszal rendelkező e-autó tartósbérleti konstrukció.”
„Büszkék vagyunk, hogy ezt a teljeskörű szolgáltatást a Mercarius Flottakezelő nyújthatja saját szervizhálózatára támaszkodva, saját telephelyein, ahol állandó munkatársaink segítségével hatékonyan, jól tervezhető módon végezhetők el a szükséges munkák. A Mercariusnál úgy gondoljuk, hogy az MVM GO igazán jövőbe mutató, 21. századi innovatív szolgáltatás, amely új fejezetet nyithat mind az elektromos autózás, mind a tartósbérlet terén Magyarországon”
– nyilatkozta Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.
„Az elektromobilitás ösztönzésével az MVM célja, hogy tisztuljon a városi levegő, javuljon a lakosság életkörülménye és életminősége, növekedjen az ország versenyképessége. Az MVM GO szolgáltatást az teszi teljessé, hogy az MVM Mobiliti, amely az ország legnagyobb elektromos töltőhálózatát üzemelteti, 2022. január 1-jétől több mint 1500 kútoszlopán kizárólag megújuló forrásból származó zöld energia tölthető. A Mobiliti szolgáltatása Európa-szerte 180 000 töltőponton érhető el.” – nyilatkozta Alkér Zoltán, az MVM Csoport infrastruktúra vezérigazgató-helyettese az MVM Csoport és a Mercarius Flottakezelő sajtóeseményén.

Dinamikus növekedés az elektromos autók piacán

A növekvő akkumulátor kapacitásnak és ezáltal a hatótáv növekedésének, valamint a dinamikusan bővülő országos töltő infrastruktúrának köszönhetően az elektromos meghajtású autók már nem csak a városi közlekedés környezetkímélőbb alternatívái. Egyre többen cserélik hagyományos meghajtású autóikat hibrid vagy teljesen elektromos meghajtású járművekre, amelyekkel ma már éppúgy vállalható egy nyári családi utazás, mint a mindennapos ingázás a munkahelyre.  

Új kihívások

Az egyre népszerűbb kategória azonban meghibásodáskor vagy káresemény bekövetkezésekor új probléma elé állíthatja a tulajdonosokat. A teljesen elektromos motorral szerelt autók javítása ugyanis specialistát igényelhet, de már az időszakos karbantartás elvégzésekor is szükség lehet képesítéssel rendelkező szerelőre. Emiatt a tulajdonosnak sokszor hosszú várakozási időre kell számítaniuk, és előfordulhat, hogy mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Többek között erre jelent megoldást az MVM Csoport és a Mercarius Flottakezelő által közösen kidolgozott MVM GO E-autó tartós bérleti konstrukció, amely a vállalati flották nyújtotta kényelmet, kiszámíthatóságot és biztonságot nyújtja a lakossági szegmensben. 

MVM GO E-autó tartós bérlet – Egyedülálló megoldás a lakossági piacon

Az MVM GO teljes körű szolgáltatáscsomagot kínál a 36, 48, 60, vagy 72 hónapos futamidővel választható tartós bérleti konstrukcióban. Aki az MVM GO-t választja, mindössze havi fix összeget fizet, amely a jármű használatán túl a gépjármű teljes karbantartási költségét, a téli és nyári gumiabroncsokat, azok cseréjét, a biztosítási díjakat, igény szerint pedig a csereautó, illetve a hozom-viszem szolgáltatások díját is tartalmazza. Emellett az MVM GO minden ügyfelének ajándék 4 órás vezetéstechnikai tréninget ajánl fel a Drivingcampen, ahol megismerhetik új elektromos autójuk tulajdonságait. Jelenleg két készleten lévő modellre (Kia e-Niro, CUPRA Born) érhető el standardizált ajánlat, de ügyféligények alapján bármelyik elektromos autóra is kérhető egyéni MVM GO ajánlat.


Az MVM GO E-autó tartós bérleti konstrukcióról a https://mvmotthonplusz.hu/mvmgo oldalon olvasható bővebb információ. 
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X