Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM elosztók ügyfelei mostantól online is diktálhatják éves mérőállásukat

Már online is rögzíthetik éves mérőállásukat az MVM áram- és két földgázhálózati társaságának felhasználói. Az új, ügyfelei számára kényelmes és rugalmas megoldást biztosító online felületet az MVM a személyes leolvasás szüneteltetése miatt vezette be, hogy a személyes kontaktus kerülésével óvja ügyfelei és munkatársai egészségét.

Az éves elszámoláshoz szükséges mérőállás leolvasása a területileg illetékes elosztóhálózat feladata. Annak érdekében, hogy az elszámoló számlák ne kizárólag becslésen alapuljanak, a mérők hivatalos leolvasásának szüneteltetése miatt, az MVM új, online felületet alakított ki, amelyen keresztül ügyfelei kényelmesen rögzíthetik aktuális éves mérőállásukat.

Az újonnan kialakított felületen a fővárosi és néhány környező település ellátását biztosító MVM Főgáz Földgázhálózati Kft., a Dél-Alföld villamosenergiaellátását biztosító MVM Démász Áramhálózati Kft. és az Észak-Nyugat Magyarországon és a Dél-Alföldön működő MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. felhasználói adhatják meg az éves mérőállásukat. Ezen a weboldalon kizárólag az éves mérőállás diktálására van lehetőség, a havi mérőállás rögzítését a továbbra is megszokott módon kell elvégezni.

Az MVM elosztó társaságai arra kérik ügyfeleiket, hogy amennyiben most esedékes az éves leolvasásuk, a leolvasások szüneteltetése alatt rögzítsék mérőállásukat, így működjenek közre abban, hogy az éves elszámoláshoz minél pontosabb adat álljon rendelkezésre a valóságosan elfogyasztott energia mennyiségéről.

Az éves elszámoláshoz szükséges mérőállás fogadására kialakított weboldal címe:

https://www.mvmnext.hu/evesleolvasas,

ahol mindhárom érintett elosztó társaság ügyfelei rögzíteni tudják a pontos mérőállásokat az „Éves mérőállás diktálása” menüpont alatt.

Az új weboldalon történő diktálás mellett az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. és az MVM Démász Áramhálózati Kft ügyfelei számára további lehetőség, hogy a leolvasással megbízott társaság telefonos megkeresésekor diktáljanak.

Azon ügyfelek, akiknek - a diktálás híján -, becsült mérőállással készült számlájában elszámolt éves fogyasztása nagymértékben eltér a valós fogyasztástól, az ugyfelszolgalat@mvm.hu e-mail-címre küldött levélben kérhetnek pontosítást a mérőállásról készült fénykép csatolásával.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X