Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Hejőpapi mellett újabb madárvédelmi beruházást valósított meg az MVM Émász

Az MVM Émász szakemberei ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejőpapi melletti szeméttelepen, az itt élő nagyszámú madárpopuláció védelme érdekében valósítottak meg fejszerkezet cseréket és szigetelő átalakításokat.

 

A Hejőpapi melletti szemétlerakó hely a környéken élő madarak kedvelt gyülekezőhelye lett. Az itt élő nagyszámú madárpopuláció védelme érdekében megszületett a döntés első körben a legkritikusabb helyeken található oszlopok fejszerkezetének mielőbbi cseréjéről, valamint a szigetelők átalakításáról, melyet a vállalat szerelői augusztus 22-23. között el is végeztek, így minimalizálva a balesetek kockázatát. 

A jövőben a tartószerkezetek és távvezetékek kiváltásra kerülnek majd, és földkábelt létesítenek a szeméttelep teljes területén az MVM Émász szakemberei. Ennek tervezése és engedélyeztetése jelenleg folyamatban van. Addig is, míg ezt megvalósulhat, a most beépített hálózati elemek jó szolgálatot tesznek a madarak védelme érdekében. A fejlesztés eredményeként az itt élő, nagy szárnyfesztávolsággal rendelkező madarak, például a gólyák is sokkal nagyobb biztonságban lesznek a jövőben.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X