Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Viharkárok

Az országban számos helyen 100 km/h-t meghaladó orkán erejű szél miatt a villamos hálózatra dőlő fák, leszakadt ágak, kitört oszlopok több helyen vezetékszakadást idéztek elő, amely az MVM Démász ellátási területén leginkább Baja és Kiskunhalas környékén okozott kiesést a szolgáltatásban.

A kialakult helyzet miatt a Bács-Kiskun vármegyébe a zord időjárás által kevésbé érintett régiókból érkeztek szerelőpárok, így jelenleg 130 kollégánk és alvállalkozó partnerünk dolgozik igen nehéz körülmények között a hálózat javításán. Az üzemzavarokban jelenleg mintegy 6 ezer ügyfelünk érintett.

Ügyfeleink türelmét ezúton is köszönjük, illetve kérjük, ha a villamosenergia-hálózaton szakadást észlelnek a hálózatot ne közelítsék meg!

Amennyiben az MVM Démász Áramhálózati Kft. működési területén hibát észlelnek, kérjük a következő telefonszámon jelentsék be: 06 62 565 881
 

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X