Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Kétnapos gázszünet lesz egyes győr-moson-soproni településeken

2023. június 20-án 12:00 órától az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területének 14 településén 48 órán át szünetel a földgázszolgáltatás, mert az FGSZ Földgázszállító Zrt. a földgázszállító gázvezeték rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

A 2023.06.20. 12:00 és 2023.06.22. 12:00 közötti időszakban az FGSZ Zrt. gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez, amely VÁMOSSZABADI, NAGYBAJCS, KISBAJCS, GYŐRZÁMOLY, GYŐRÚJFALU, GYŐRLADAMÉR, DUNASZEG, DUNASZENTPÁL, ABDA, BÖRCS, IKRÉNY, RÁBAPATONA, ENESE és KÓNY településeken minden gázfogyasztó felhasználót érint.

Az MVM Égáz-Dégáz Zrt. ezen időszakban is biztosítja  a  földgázelosztó hálózatban műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást, ugyanakkor az esetleges veszélyhelyzetek megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében arra kéri ügyfeleit, hogy a karbantartás ideje alatt a gázkészülékek előtti csapok zárásával a gázvételezést szüneteltessék.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X