Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Súlyos viharkárok helyreállításán dolgoztak nagy erővel az MVM szakemberei Dél-Magyarországon

Történetének eddigi legsúlyosabb viharkárát szenvedte el az MVM. Áramhálózati társaságaink összehangolt munkájának eredményeképp a hétvégét követően azonban már a bajai, szegedi és békéscsabai régióban kijavították a vihar okozta meghibásodásokat, a kecskeméti régiót érintő fennakadások elhárításának befejezésén pedig nagy erőkkel dolgoznak.

 

A dél-alföldi régióban az MVM Démász Áramhálózati Kft. területén a hétvégi viharkárok következtében több mint 120 ezer ügyfelünk maradt áramszolgáltatás nélkül. Munkatársaink azonnal megkezdték a károk felmérését, a legsúlyosabb szolgáltatáskieséssel járó károkat a kecskeméti régió ügyfelei tapasztalhatták.

Az áramhálózati társaságaink folyamatos munkájának eredményeképpen a hétvégét követően a bajai, szegedi és békéscsabai régióban már befejeződtek a viharos időjárás okozta helyreállítási munkák, szakembereink pedig minden elérhető erőforrásukkal azon dolgoznak, hogy a kecskeméti régió északi részén még fennmaradó (elsősorban hálózatépítési) helyreállítási munkákat is mielőbb befejezzék.

Társaságcsoportunk számára kiemelt fontosságú a folyamatos villamosenergia-szolgáltatás biztosítása, áramhálózati szakembereink összehangolt, egymást támogató munkáját is az ügyfeleink ellátása iránti felelősség vezérelte. Ezúton is köszönjük ügyfeleink bizalmát és megértését ebben a rendkívüli helyzetben, illetve kérjük ügyfeleink türelmét a még hátralévő munkálatokhoz.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X