Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Komárom-Esztergom vármegyei ipari parkhoz épített gázhálózati infrastruktúrát az MVM

Az MVM Égáz-Dégáz szakemberei a közelmúltban megépítették az újonnan kialakított Kisbéri Ipari Park gázellátásához szükséges gázhálózati infrastruktúrát.

A helyi önkormányzat azzal a céllal döntött közel 10 hektáros – korábban mezőgazdasági művelés alatt álló – területének fejlesztéséről, hogy a környékbeli kis- valamint középvállalkozások számára megfelelő telephelyet biztosítson. 

A földgázelosztó társaság több mint 120 millió forintos beruházásával járult hozzá az ipari park közművesítéséhez. Ennek keretében megépült egy 1820 méter hosszú gázelosztó vezeték: egy 441 méter hosszú, nagyközép nyomású, 8 báros NA100-as acélvezeték, egy 1193 méteres 3 báros DN110-es PE gerincvezeték és 186 m hosszúságban egy - 20 db ingatlanhoz csatlakozó - 3 báros DN63-as PE leágazó vezeték. Szükség volt továbbá egy nyomásszabályozó állomás telepítésére is.

A sikeres próbaüzemet követően az MVM Égáz-Dégáz immár magas színvonalon biztosítja az ipari parkba betelepülő vállalkozások gázellátását.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X