Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Magyar-dél-koreai együttműködés az okos töltési lehetőségek fejlesztése érdekében

Több magyar tárca - az Energiaügyi Minisztérium, az Építési és Közlekedési Minisztérium, valamint a Kulturális és Innovációs Minisztérium – működik együtt az Economic Innovation Partnership Program keretében a koreai Gazdasági és Pénzügyminisztérium háttérintézményével, a Koreai Fejlesztési Intézettel.

Az intézet fő profilja a nemzetközi fejlesztési célú projektek és kapcsolódó kutatások menedzselése. A felek több közös projekten dolgoznak a közlekedés-elektromobilitás és a szakképzés-felsőoktatás területén, amelyek közül az egyik az Okos töltési lehetőségek fejlesztése Magyarországon. Ennek kapcsán érkezett október végén egy dél-koreai delegáció az MVM Émász Áramhálózati Kft. miskolci székházába. Az első megbeszélésen az áramszolgáltató műszaki vezetői válaszoltak a külföldi szakemberek kérdéseire a magyarországi villamosenergia irányítással, elosztással és kereskedéssel kapcsolatosan.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X