Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Fakidőlések okoztak üzemzavarokat Északkelet-Magyarországon

Az MVM szakemberei folyamatosan dolgoznak a hibák elhárításán. Az elmúlt órák intenzív havazása következtében a fákra tapadt vizes hó fakidőlésekhez vezetett, ami az MVM Émász közép- és kisfeszültségű szabadvezetékein több helyen zárlatot, sőt vezetékszakadást is okozott.

Felkészült szerelőink a rendkívül mostoha időjárási körülmények  ellenére is késő este óta nagy erőkkel dolgoznak a hibák behatárolásán és elhárításán a tervezett munkák felfüggesztésével, az erőforrások szükséges átcsoportosításával. 

Jelenleg üzemzavarok miatt az alábbi települések érintettek:

Pest vármegyében: Sülysáp

Nógrád vármegyében: Alsópetény, Balassagyarmat külterülete, Becske, Berkenye és Borsosberény egy része, Buják egyes részei, Dejtár, Debercsény, Felsőpetény, Kétbodony, Horpács, Ipolyszög, Katalinpuszta, Kisecset, Magyarnándor egy része, Nőtincs, Ősagárd, Patak, Pusztabereki, Rimóc, Romhány, Szandaváralja, Szátok, Szendehely, Szente, Szécsénke

Heves vármegyében: Mátraballa, Mátraderecske, Parádsasvár egy része

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében: Kisbózsva, Miskolc-Hejőcsaba

A hibaelhárítás folyamatos, de a tapadó hó miatt kidőlő fák sajnos újabb üzemzavarokat is okozhatnak. Előreláthatólag késő délutánra ügyfeleink döntő többségét már el fogjuk tudni látni villamos energiával. 

Ezúton is köszönjük ügyfeleink bizalmát és megértését, illetve kérjük türelmüket a hátralévő munkálatok befejezéséig.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X