Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Különdíjat adott át az MVM Émász a naturArt ’Az Év Természetfotósa’ pályázatán

Az MVM Csoport évek óta elkötelezetten támogatja és együttműködik a Magyar Természetfotósok Szövetségével, a naturArt-tal, mert küldetésének tartja a madárvédelmet. Célja, hogy neves fotóművészek alkotásain keresztül is felhívja a figyelmet a természet és a madarak védelmére.

A társaságcsoport minden évben különdíjjal jutalmazza azt a művészi alkotást, amely elosztótársaságai madárvédelmi tevékenységét szemlélteti. A naturArt „Saubermacher – Az Év Természetfotósa 2023” pályázatának MVM Madárvédelmi különdíját ezúttal Paragi Dénes nyerte el „Gólyaláb” című képével, amelyen gólyák nászát láthatjuk a lenyugvó nap fényében. 
A kép a Hortobágyon készült egy olyan villanyoszlopnál, ahol a madarak biztonságos mozgása érdekében az MVM szakemberei a vezetékektől elemelve mesterséges fészkelőhelyet alakítottak ki a gólyák számára.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X