Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Karitatív advent a rászoruló gyermekekért

Az MVM Csoport hosszú ideje kiemelt figyelmet fordít a nehéz körülmények között élő gyermekek fejlesztésére. Az MVM Émász – a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével – idei adventi jótékonysági programja keretében ismét olyan gyermekeknek nyújtott segítséget, akiknek arra igazán nagy szükségük van.

 

A vállalat 4 millió forintos adományát a szeretetszolgálat „Felzárkózó települések” nevű programjára Antal József ügyvezető igazgató adta át jelképesen december 15-én. Az immár 177 településen működő – közvetlen és rendszeres kapcsolattartásra épülő – komplex program helyben elérhető, intenzív szociális munkával, család-mentorálással, a szülői kompetenciák erősítésével, gyermekgondozási és higiéniai eszközök biztosításával, valamint az optimális mozgásfejlődés támogatásával segíti a családokat. 

 

 

 

 

 

A támogatásnak köszönhetően ezúttal olyan fejlesztő eszközök, játékok beszerzése valósul meg, amelyekkel a szakemberek Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád vármegyékben élő gyermekek egészséges mozgás- és beszédfejlődését, valamint szocializációját tudják támogatni.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X