Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Megújul az MVM Csoport és 2021-től egységesen jelenik meg: az MVM márkából MVM lesz

2021. január 1-jétől új, egységes márkanévvel folytatja tevékenységét Magyarország harmadik legnagyobb vállalatcsoportja. Az új márka nem csupán új arculatot jelent, újévtől az MVM vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy az MVM Csoporthoz tartoznak. A márka- és névváltozásokkal kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendője.

2021. január 1-től MVM Energetika az MVM Magyar Villamos Művek új neve. Nem véletlen a változás, hiszen Magyarország harmadik legnagyobb, sikeres vállalatcsoportja az újévtől egységes márkanév alatt nyújtja szolgáltatásait. A cégcsoport tagjaként az MVM márka helyét is az új MVM veszi át, így a kapcsolódás a vállalatok elnevezéseiben is látszani fog.
A márkaváltást követően az MVM társaságok 4,2 millió ügyfelük számára immár MVM márkanévvel nyújtják az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokat, legyen szó energiáról, hálózatokról, e-mobilitásról, alternatív energiaforrásokról vagy a számos kényelmi szolgáltatásról. 
A társaságok ügyfelei felé a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, az online ügyfélszolgálat, a számlák és a weboldalak arculatában jelennek meg. Az arculat- és névváltáshoz kapcsolódóan az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincsen. 
Az új, egységes MVM márka segít abban, hogy az ügyfelek és a köztudat számára átláthatóbbak legyenek a vállalatcsoport tevékenységei, kiemelten a szolgáltatók működése.
Az MVM tagvállalatok cégnevei az alábbiak szerint módosulnak: 

Jelenlegi cégnév Új cégnév
MVM Nemzeti Közművek Zrt. MVM Services Zrt.
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
MVM Oroszlányi Szolgáltató Zrt. MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.
MVM Optimum Zrt. MVM Optimum Zrt.
MVM Plusz Zrt. MVM Otthon Plusz Zrt.
MVM Démász Áramhálózati Kft. MVM Démász Áramhálózati Kft.
MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. MVM Főgáz Földgázhálózati Kft.
MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt.
MVM Mobilitás Kft. MVM Mobiliti Kft.
MVM Watt Eta Kft. MVM Watt Eta Hálózati és Közvilágítási Szolgáltató Kft.
MVM Ügyfélkapcsolati Kft. MVM Ügyfélkapcsolati Kft. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X