Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az NKM márkából MVM lett

2021-től a korábbi NKM infrastruktúra társaságok új, egységes márkanevet és arculatot kaptak, tovább erősítve ezzel is az MVM Csoporthoz tartozást. A márka- és névváltozásokkal kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük.

2021. január 1-jétől új néven érhetők el az MVM Csoport közműszolgáltatási portfóliójába tartozó földgáz- és villamosenergia hálózati elosztó, közvilágítási és alternatív közlekedés kialakításért felelős társaságok. Az NKM márka helyét az MVM vette át, így Magyarország harmadik legnagyobb, kiemelkedően sikeres vállalatcsoportja immár egységes márkanév alatt jelenik meg. 

A márkaváltás következtében a korábbi NKM társaságok ügyfeleik számára már MVM márkanévvel nyújtják az eddig megszokott, magas színvonalú infrastruktúra szolgáltatásokat, legyen szó hálózatokról, e-mobilitásról, alternatív energiaforrásokról, energiatárolásról vagy közvilágításról. 

A társaságok ügyfelei felé a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, a weboldalak, valamint az járművek és töltők, valamint a munkaruhák arculatában jelennek meg. Az új, egységes MVM márka segít abban, hogy az ügyfelek és a köztudat számára átláthatóbbak legyenek a vállalatcsoport tevékenységei, kiemelten az elosztói engedélyes társaságok működése.

A cégnevek az alábbiak szerint változtak: 

Régi cégnév Új cégnév
NKM Áramhálózati Kft. MVM Démász Áramhálózati Kft.
NKM Földgázhálózati Kft.  MVM Főgáz Földgázhálózati Kft.
NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt.  MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt.
NKM Mobilitás Kft. MVM Mobiliti Kft.
NKM Watt Eta Kft. MVM Watt Eta Hálózati és közvilágítási Szolgáltató Kft.

 

A név- és márkaváltással a telefonszámok nem változtak meg, ugyanakkor a weboldal, valamint az online ügyfélszolgálat elérhetőségei és a mobilapplikációk megújultak az alábbiak szerint:

Telefonos ügyfélszolgálat
06 20 474 9999, 06 30 474 9999, 06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Weboldal
www.mvmhalozat.hu

Írásos ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@mvm.hu
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X