Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM idén is főszponzora a „Mi a pálya?” szakmai élményfesztiválnak

Szeged, 2021.10.05. – Az MVM Démász Áramhálózati Kft. a 2021-es évben is főszponzorként jelenik meg az immáron 7. alkalommal megrendezett Mi a pálya? műszaki pályaválasztó fesztivál szegedi eseményén. A rendezvény támogatásával az MVM a villanyszerelő szakma népszerűsítése, valamint a fiatal tehetségek fejlődése melletti elhivatottságát erősíti meg.

Az MVM számára fontos, hogy felelős szolgáltatóként a szakmai tudással rendelkező, elkötelezett szakembereket segítse pályájuk kezdetén, hogy a fiatalok hosszútávú, a legmodernebb technológiát alkalmazó eszközökkel felszerelt, szakmai előrelépésre lehetőséget biztosító munkahelyként gondoljanak az MVM-re, hiszen ők is hozzá fognak járulni a cégcsoport jövőbeni működéséhez.

Az MVM kiemelt figyelmet fordít a fiatal tehetségek gondozására és az egyetemekkel, főiskolákkal való kölcsönösen pozitív együttműködésre, amelyet a továbbiakban is folytatni kíván. A műszaki fesztivál és az MVM partnersége a szakmai utánpótlás biztosítása érdekében kiemelten fontos, hiszen a villanyszerelő, vagy más műszaki-jellegű szakmát választók számára interaktív lehetőséget biztosítunk arra, hogy jobban megismerjék ezt a pályát. 
Az MVM önálló programokon keresztül kívánja bemutatni az érdeklődőknek, mit nyújthat számukra egy adott műszaki pálya, ezért a fiatalok a rendezvényen közelről tapasztalhatják meg, hogy milyen az MVM-es hálózatszerelők munkája és megtudhatják, mennyire izgalmas irányítani többszázezer fogyasztó biztonságos és folyamatos villamosenergia-ellátását. A pályaválasztási show részeként számos műszaki eszköz megtekinthető, gyakorlati feladat kipróbálható. 
Az MVM áramhálózati társasága régóta együttműködik a villamos ipari szakképző- és felsőoktatási intézményekkel, amely hosszútávon biztosítja a szerelő-technikus-mérnök életpályamodell megvalósulását a Társaságcsoporton belül. Az MVM munkatársai nemcsak az iskolák pályaorientációs rendezvényein vesznek részt, hanem rendszeresen lehetőséget teremtenek arra is, hogy a diákok minél többet megtudjanak a műszaki pályákról.  Így az iskolai képzésben résztvevők a Társaság telephelyein tett szakmai látogatásokon személyesen is képet kapnak a villamosenergia-szektor kínálta munkalehetőségekről. Olyan lehetőségekről, melyek a korábbiaknál sokkal modernebb, összetettebb, digitalizáltabb megoldásokat kínálnak, így a további szakmai fejlődés is biztosított. Az MVM számára fontos, hogy a „jövő energetikai munkáltatójává” váljon, ezért folyamatosan keresi a szakmai tudással rendelkező potenciális munkavállalókat.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X