Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM Démász új beruházással támogatja az ipar fejlődését Monoron

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. 2022 végén új földkábeles hálózatot épített a monori akkumulátoralkatrész-gyár villamosenergia-igényének kiszolgálása érdekében. Az üzemet korábban ellátó légvezeték a jövőben tartalékként fogja elősegíteni a zavartalan működést.

Az elektromos autók akkumulátoraihoz alkatrészeket gyártó cég monori üzemében közel öt éve indult meg a termelés. Azóta a gyártás felfutásával megnőtt a létesítmény villamosenergia-igénye, amelynek kielégítése érdekében az MVM Démász közel 5 kilométer hosszan középfeszültségű földkábeles hálózatot létesített, továbbfejlesztette a monori alállomás középfeszültségű berendezését. 
Az új kábel közvetlenül az alállomásból indulva szállítja az energiát, amelyet egy szintén újonnan létesített középfeszültségű kapcsolóállomáson keresztül adunk át ügyfelünk saját tulajdonú transzformátorállomására. 2022. december végén sikeresen megtörtént a fő betáplálást biztosító új kábelhálózat műszaki átadása és üzembe helyezése. A gyárat korábban kiszolgáló légvezeték és az újonnan létesített földkábel együttesen magasabb szintű üzembiztonságot nyújt a többlet teljesítményigény ellátásához. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X