Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Vihar okozta áramkimaradás: az MVM dolgozik a szolgáltatások mielőbbi teljesen visszaállításán

Az MVM áramhálózati társaságai folyamatosan nagy erőkkel dolgoznak az ellátási területüket érintő június 23-i vihar következtében megsérült villamos hálózatoának helyreállításán. Az MVM együttműködik a Katasztrófavédelemmel az érintett ügyfelek minél pontosabb tájékoztatása és a további váratlan helyzetekre való felkészülés érdekében.

Az MVM áramszolgáltató társaságai – az MVM Démász és MVM Émász – folyamatos, megfeszített munkájának eredményeképpen 2023. június 24-én reggel 8:00 órára sikerült a korábban villamosenergia szolgáltatás nélkül maradt ügyfelek legnagyobb része számára visszaállítani az áramszolgáltatást. A reggeli órákban még kiesést tapasztaló mintegy 30 ezer dél-magyarországi ügyfél ellátásának visszaállításán továbbra is dolgoznak. A középfeszültségű hálózati szakaszok javítását követően kezdődhet meg a kisfeszültségű szakaszokon felmerült hibák feltárása és azonosítása.

          

A telefonos ügyfélszolgálaton megnövelt kapacitással folyamatosan fogadják a hívásokat, kérik azonban az ügyfelek türelmét, hiszen a nagyszámú hívás miatt megnövekedett várakozási idővel is lehet számolni.

A vihar legnagyobbrészt az MVM Démász ellátási területét érintette, ahol az áramszolgáltató munkatársainak eddig példátlan számú szolgáltatás-kimaradást kellett helyreállítania, legnagyobbrészt Dél-Magyarországon, azon belül is Kecskeméten. Kecskemét északi régiójában folyamatos a még problémás szakaszok beazonosítása, illetve a helyreállítás. A munkába bekapcsolódtak az MVM Émász szakemberei, és a közeli békéscsabai régió munkatársai is. 

       

Az MVM áramhálózati társaságai köszönik ügyfeleik türelmét, valamint felhívják a figyelmet az időjárással kapcsolatos információk követésére, a balesetvédelmi szabályok fokozott betartására a rendkívüli helyzetben. Kérik az ügyfeleket, hogy saját biztonságuk érdekében a szabadon lévő, megrongálódott vezetékeket ne közelítsék meg. Hiba bejelentéskor pedig a helyszín pontos beazonosítása és a javítási munkálatok mielőbbi megkezdése érdekében a hiba pontos helyét adják meg.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X