Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Tájékoztatás a kecskeméti közvilágítással kapcsolatban

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Kecskemét több részén folyamatban lévő út- és ivóvízhálózat építési munkálatai során megsérült kábelek miatt tapasztalható közvilágítási problémákat az MVM Démász szakemberei elhárították.

Az elmúlt hónap folyamán ügyfeleink számos esetben tapasztalhattak közvilágítási problémákat Kecskeméten, az MVM Démász ellátási körzetében, a jelenleg folyamatban lévő Izsáki úti útépítés és ivóvízhálózat átépítése miatt. A hibákat a munkálatok során harmadik fél által megrongált kábelek okozták, szakembereink a problémát sikeresen elhárították.
A társaságunkhoz eljutott bejelentést követően szakembereink a meghibásodásokat azonnal és folyamatosan javítják, valamint átmeneti megoldás kialakításával (az eredeti transzformátor-körzet helyreállításáig másik körzetre való átterheléssel) biztosítják a villamosenergia-szolgáltatás zavartalanságát és a hibák mielőbbi, akár 1-2 napon belül történő javítását.
Az Izsáki úti környékén a közvilágítást szakembereink helyreállították (az építési terület kivételével, amely jelenleg nem tartozik az MVM Démász üzemeltetési területéhez), a Dobó körúti helyreállítások továbbra is folyamatban vannak, a teljes transzformátor-körzet helyreállítása pedig az ütemezés szerint 2 héten belül fejeződhet be.
Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy amennyiben közvilágítási problémát tapasztalnak a térségben, azt haladéktalanul jelentsék be társaságunknak a 06 62 565 881 (4-es menüpont) telefonszámon, vagy a kozvilagitashiba@mvm.hu email címen, illetve használhatják online hibabejelentő felületünket is a https://mvmlumen.hu/hibabejelento címen, hogy a javításról időben gondoskodni tudjunk.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X