Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Heves és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyékben is fejlesztett az MVM

A közelmúltban zárultak a Gyöngyös Ipari Park által igényelt 5 MVA teljesítménybővítéshez szükséges munkálatok, melyek során az MVM Émász – saját beruházása keretében – 2400 m hosszú szakaszon földkábel és gyengeáramú alépítmény kivitelezését, valamint egy alállomási cella bővítését valósította meg.

A fejlesztés eredményeképp az ipari parkban immár magasabb szintű infrastrukturális háttér áll rendelkezésre, ami komoly vonzerőt jelent a jövőben a beruházók számára.

Jászberényben pedig egy – korábban energiával el nem látott területen megépült – műanyagipari összeszerelő gyárcsarnok energiaellátásához szükséges fejlesztést adott át nemrégiben a vállalat. Mivel a közelben található transzformátorállomáson nem állt rendelkezésre elegendő szabad kapacitás, új hálózat létesítésére volt szükség. Ehhez 350 m szakaszon építettek a szakemberek középfeszültségű szabadvezeték-hálózatot és egy oszloptranszformátor-állomást. 
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X