Számlaügyintézés

A menüpontban megtekintheti és kifizetheti számláit, e-mail címére folyószámla kivonatot kérhet, szükség esetén pedig postai csekket igényelhet. Továbbá, ha fizetési nehézsége merülne fel részletfizetési kérelmet indíthat online ügyfélszolgálatunkon keresztül, valamint fogyasztási szokások változása esetén részszámlázási mennyiségét módosíthatja.

Számlák megtekintése és kifizetése

Fogyasztási helyenként megtekintheti számláinak főbb adatait: a számla sorszámát, összegét, a számla kiállítási dátumát és fizetési határidejét. E-számla esetén a számlaképet is letöltheti PDF formátumban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az aktuális egyenleg pár nappal korábbi befizetéseit az átfutási idők miatt még nem feltétlenül tartalmazza.

Folyószámla kivonat igénylése

Az Ön által megadott időszakra szóló folyószámla kivonatot PDF formátumban, a regisztrációkor megadott e-mail címére küldjük, melyet onnan egyszerűen letölthet és igény szerint nyomtathat.

Részszámla beállítása

Ha a felhasználási helyen új, jelentősebb fogyasztású berendezések jelennek meg, vagy pl. ha megváltozik az adott háztartásban élők száma, a részszámlák pontossága érdekében módosítani tudja a havi részfogyasztás mennyiségét.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.