Hibabejelentés
Hibabejelentés

Felhasználó változáshoz (átírás) kapcsolódó helyszíni ellenőrzés

Tájékoztatjuk, hogy a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény és annak végrehajtására kiadott 19/2009 (I.30) Korm. rendelet 1. számú melléklet 17. pontja, a zavartalan és biztonságos üzemelés érdekében a felhasználó személyében történő változáskor, a gázmérő átírására vonatkozó bejelentést követően helyszíni ellenőrzést végzünk. Ennek során a felhasználási helyen felszerelt gázmérő, nyomásszabályozó, csatlakozó- és fogyasztói vezeték látható felhasználási helyen üzemelő részét – a fogyasztó vagy megbízottja jelenlétében – térítésmentesen ellenőrizzük. Ennek keretében leolvassuk a gázmérő állását, megvizsgáljuk a gázmérő állapotát, hitelességét, ellenőrizzük a plombák (jogi zárak, zárópecsét) meglétét, épségét, és a gázmérőről, gázmérő kötésről fényképfelvételt készítünk. A helyszíni ellenőrzésről jegyzőkönyvet veszünk fel, melynek egyik példányát átadjuk a felhasználónak.

A helyszíni ellenőrzést társaságunk munkatársai, valamint az alábbi megbízott vállalkozó végzi:

  • DL Kft. szerződésben megbízott alvállalkozójaként, az Universitas Vállalkozási Kft. (2724 Újlengyel, Ady Endre út 11.), az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. teljes elosztási területén.

 A helyszíni ellenőrzést végző munkatársaink fényképes igazolvánnyal, valamint megbízott vállalkozónk munkatársai társaságunk által kibocsátott megbízólevéllel is rendelkeznek, amelyeket – az Ön biztonsága érdekében – kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzen.
 Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a 477-1310 telefonszámon lehet beazonosítani a helyszíni ellenőrzést végző munkatársak személyét, jogosultságát.

 

Megbízólevél

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X