Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

VÁLTOZIK AZ MVM ÉGÁZ-DÉGÁZ LEOLVASÓ PARTNERE

2023. április 1-jétől a Díjbeszedő Holding Zrt. végzi a leolvasási tevékenységet az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területén a korábbi DL Leolvasó Kft. helyett.

A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így kiemelten fontos, hogy megbízott partnerünk leolvasó munkatársa bejusson a mérőhöz. Sikertelen leolvasás esetén az elszámolás az előző időszak fogyasztása alapján, becsléssel készül el, ami így nem az aktuális időszak valós fogyasztási adataira épül. Ez a valós fogyasztásalapú számlánál akár jelentősen eltérő összegű elszámolószámlát is eredményezhet.
A következő leolvasás tervezett időszakát a számla 3. oldalán, a számlarészletező táblázat alatt mutatjuk meg, a tájékoztató adatoknál:

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a leolvasó (mindig 1 fő) évente egyszer a megadott időszakban felkeresi a felhasználási helyet és mérőóránként két darab fényképet készít. A leolvasott óraállást ezekkel dokumentálva küldi el a gázhálózati elosztó részére.
Kérjük, segítsék a leolvasó munkáját azzal, hogy lehetővé teszik számára a mérőórához történő bejutást, hozzáférést. Az MVM Égáz-Dégáz rendszerébe így pontos mérőóraállás kerül, ezáltal a szolgáltató éves elszámolása is a valós fogyasztás alapján készül.
A Leolvasó a DBH Zrt. által kibocsátott fényképes igazolvánnyal rendelkezik, melyet az Ön biztonsága érdekében kérjük, hogy az alábbi elérhetőségen minden esetben ellenőrizzen a DBH Zrt. ügyfélszolgálatán az alábbi elérhetőségen:
+36 76 998 111
Felhívjuk figyelmüket, hogy leolvasó partnerünk munkatársa soha semmilyen esetben nem kérheti számla kiegyenlítését a helyszínen. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X