Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Gázszünet lesz egyes Bács-Kiskun vármegyei településeken

2024. június 25-én 08:00 órától az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területének 9 településén közel másfél napon át szünetel a földgázszolgáltatás, mert az FGSZ Földgázszállító Zrt. a földgázszállító gázvezeték rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

A 2024. június 25-én 08:00 óra és 26-án 18:00 óra közötti időszakban az FGSZ Zrt. karbantartási munkát végez a földgázszállító rendszeren Bátmonostor, Csátalja, Dávod, Dunafalva, Gara, Hercegszántó, Nagybaracska, Szeremle és Vaskút településeken minden gázmérővel rendelkező felhasználót érintően.

A karbantartás gázszolgáltatási szünettel jár.

A munkálatok időtartama alatt a földgázelosztó hálózatban csak a műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást biztosítjuk.

Kérjük érintett ügyfeleinket, hogy a veszélyhelyzet megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében a fenti időszakban szüneteltessék a gázvételezést.

A gázszolgáltatási szünetet megelőzően a fogyasztói főelzárót zárják el, majd a szünetet követően a főelzáró nyitása után indítsák újra rendszerüket.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. diszpécserközpontjának nonstop telefonszámai: +36 80 440 141; +36 80 820 141
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X