Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Gázszünet lesz több Bács-Kiskun vármegyei településen

2024. július 2-án és 4-én az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területén több településén szünetel a földgázszolgáltatás, mert az FGSZ Földgázszállító Zrt. a földgázszállító gázvezeték rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

2024. július 2-án 09:00 és 15:00 óra között az FGSZ Zrt. karbantartási munkát végez a földgázszállító rendszeren Baja településen a 40 m3/h és annál nagyobb lekötött teljesítménnyel rendelkező felhasználókat érintően, július 4-én 09:00 és 17:00 óra között pedig Solt, Dunaegyháza, Apostag, Dunavecse, Szalkszentmárton, Tass, és Kunszentmiklós településeken minden gázmérővel rendelkező felhasználót érintően. 
A karbantartás gázszolgáltatási szünettel jár.
A munkálatok időtartama alatt a földgázelosztó hálózatban csak a műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást biztosítjuk.
Kérjük érintett ügyfeleinket, hogy a veszélyhelyzet megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében a fenti időszakban szüneteltessék a gázvételezést.
A gázszolgáltatási szünetet megelőzően a fogyasztói főelzárót zárják el, majd a szünetet követően a főelzáró nyitása után indítsák újra rendszerüket.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.
Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. diszpécserközpontjának nonstop telefonszámai: +36 80 440 141; +36 80 820 141

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X