Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Győrben is korszerűsíti gázelosztó vezetékeit az MVM Égáz-Dégáz

Az MVM gázelosztó társaságainak szakemberei folyamatosan korszerűsítik a gázelosztó hálózatot az üzembiztos gázellátás érdekében. A közelmúltban Győr-Gyárvárosban 1847 méternyi, a József Attila utcában pedig 1740 méternyi elöregedett gázelosztó vezetéket cseréltek korszerű polietilén vezetékre vállalkozó bevonásával.

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. mindig kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a munkálatok során minél kevesebb zavartatást okozzon ügyfeleinél. A kivitelezés mindkét győri esetben az időjáráshoz alkalmazkodva, két ütemben valósul meg, amelyek során a társaság folyamatosan biztosítja az ügyfelek gázellátását a meglévő, illetve párhuzamos vezetékek használatával.

Március 18-án Győr-Gyárvárosban megtörtént az új, korszerű vezeték gáz alá helyezése, az érintett ügyfeleket ettől kezdve ezen a nagyobb üzembiztonsággal működtethető vezetéken keresztül látják el gázzal. A másik vezeték gáz alá helyezése szakaszosan történik, így a műszaki átadás-átvételt követően várhatóan májusban ér véget mindkét helyszínen a kivitelezés. 

A beruházásokkal lakossági ügyfeleik mellett a város három gyárának, egy élelmiszerkiskereskedelmi üzletének és egy barkácsáruházának üzembiztos gázellátását biztosítják hosszú távon, sőt közvetve a város gázellátás-biztonságát is megerősítették.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X