Hibabejelentés
Hibabejelentés

Új lehetőségek földgázzal

Fontos számunkra, hogy Fogyasztóinkat tájékoztassuk a földgáz által kínált lehetőségekről, megoldásokról. 


Földgázautózás

A közlekedés által okozott környezetszennyezés egyre inkább arra ösztönzi a környezettudatos felhasználókat, hogy olyan üzemanyagokat alkalmazzanak, amelyek károsanyag kibocsátása alacsonyabb.
Ugyanakkor a benzin és dízel üzemanyaghoz képest a földgáz lényegesen olcsóbb üzemeltetési megoldást is kínál.


Földgázüzemű targonca

Az utóbbi években folyamatosan nőtt a hazánkban értékesített anyagmozgató gépek száma.
A megkérdezett gyártók szerint, ott működnek földgáz üzemű targoncák, ahol van földgáz üzemű személygépkocsik kiszolgálására kiépített töltő rendszer.


Földgáz klíma 


A földgáz nemcsak természetes, tiszta és biztonságos, hanem az egyik legkényelmesebb energiahordozó: legyen szó akár fűtésről, akár hűtésről.


Gázkonnektor 


Megdőlt az a hit, miszerint a vezetékhez kötött földgáz nem alkalmas mobil eszközök üzemeltetésére. A gázkonnektor segítségével a mobil illetve mobilizálható földgázüzemű berendezések biztonságosan használhatók. Üzemeltetése ugyanolyan egyszerű, mint a villanykonnektoré. 
Legyen szó egy kerti sütőről, egy mobil földgázüzemű hősugárzóról, vagy akár olyan kandallóról, ami földgázzal is képes üzemelni, a gázkonnektor segítségével biztonságos és praktikus megoldáshoz juthatunk. A lakóépület bármely pontjára kialakítható. 


Gáztüzelésű kandalló

A fűtési szezon kezdetén, végén, amikor csak az esti órákban van szükség egy-egy helyiség felmelegítésére, esetleg központi fűtés rásegítésre egyre gyakrabban használt megoldás a kandalló.
Annak sem kell lemondania róla, aki nem tud megfelelő kéményt biztosítani hozzá, hiszen léteznek gázüzemű kandallók, melyek kisebb keresztmetszetű kéménybe is beköthetőek. Ezek parapetes változata kémény nélkül, parapet csővel is beköthető. Kerámiából készült fa utánzat segítségével gázüzem esetén imitálható a fa égése.

Kerti sütő készülékek 

Az életmódunkban történő változásokkal szokásaink is változnak. Szeretnénk minél több időt a szabadban, friss levegőn eltölteni. 
Egyre közkedveltebbek a kültéri, földgáz alapú grillező készülékek, amelyek egy erre a célra kialakított tűzrakó hely közelében kiépített földgáz leállásról a gázkonnektor és flexibilis cső segítségével üzemeltethetők.

Földgázüzemű teraszsugárzó

Nyugat-Európában széles körben elterjedt és közkedvelt a földgázüzemű teraszsugárzó, mellyel meghosszabbítható a szabadban tartózkodás időszaka. Hidegebb napokon vagy esténként a sugárzott hő kellemes közérzetet teremt a szabadban. Kerthelyiségeket, éttermek teraszait melegítheti fel. Komfortossá teszi a környezetet a kertben és a teraszon is.  Gázkonnektor és flexibilis cső segítségével egyszerűen, gazdaságosan üzemeltethető.

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.
Sikeresen elküldtük a kitöltött űrlapot
Hiányzó vagy hibás adatok
Kérjük nézze át és javítsa a kitöltött adatokat, majd próbálja újra a küldést.
X